Project Description

A 7,260 SF pre-engineered building addition and 3,255 SF renovation to the existing office space. The addition relocated the main entrance with new reception, waiting, and sales display areas. The remaining addition included more production space, shipping/receiving docks, additional restrooms, employee lounge, IT room, and janitor closet. The renovation reconfigured the sales department layout, increased the size of three offices and added a formal conference room. The existing bathrooms were remodeled and a storage mezzanine above the offices was reconstructed. To achieve a more modern look, the exterior features a large “tower” wall with metal ACM panels and has a wrap-around awning with stone planter boxes.

PROJECT DETAILS

Client: Tag Up
Location: Fergus Falls, MN
Project Size: 10,515 SF
Completed: 2017
Delivery Method: Design-Build

Ready to start your construction project?